Η ιδέα του Oggi, που στα ιταλικά σημαίνει «σήμερα» ξεκινά στην Ιταλία από τον Ιταλό gelato Chef και ιδρυτή του brand Carmelo Chiaramida.Ένα brand και εργαστήριο με φιλοσοφία βασισμένη στην εποχικότητα και στην υψηλή ποιότητα των υλικών το οποίο επεκτάθηκε στη Μπολόνια, στη Βενετία, στο Μιλάνο, στην Τεργέστη και στη συνέχεια τη Βαρκελώνη και το Σαντιάγο, ενώ το 2020 έφτασε, χάρη στη νέα γενιά της οικογένειας Ντούρα, μέχρι την Αθήνα.

Τρία αδερφια, Νικόλας, Χριστόφορος και Αιμιλία Ντούρα, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Παγωτού της Bologna, το know how και την τεχνογνωσία του Carmelo δημιουργήσαμε το Oggi στην Ελλάδα και πρόσφερουμε την πλούσια εμπειρία του πάνω στο αυθεντικό gelato.

Χειροποίητο παγωτό δημιουργείται καθημερινά -και εξαντλείται καθημερινά- ώστε κάθε πρωί να προσφέρεται φρέσκο σε διαφορετικές γεύσεις που εναλλάσσονται σύμφωνα με την εποχικότητα των πρώτων υλών.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην παραγωγή χειροποίητου φυσικού παγωτού και ακολουθεί την εποχικότητα των τροφίμων.

Οι πρώτες ύλες (φρούτα, γάλα, γιαούρτι κ.α.) επιλέγονται αυστηρά σύμφωνα με τον κύκλο
των εποχών.

Καθημερινά παρασκευάζουμε και σερβίρουμε παγωτό με φρέσκα προϊόντα.

To gelato έχει πυκνότερη υφή με πιο έντονες γεύσεις λόγω του λιγότερου αέρα που περιέχει, της χαμηλότερης περιεκτικότητας του σε λιπαρά και της ελαφρώς θερμότερης θερμοκρασίας σερβιρίσματος.

Το παγωτό προσφέρει μια ελαφρύτερη και πιο αφράτη υφή, καθώς περιέχει περισσότερο αέρα και λιπαρά, ενώ σερβίρεται σε ψυχρότερη θερμοκρασία, καθιστώντας το πιο σφιχτό.

Θέλετε να νοστιμίσετε την εταιρική σας εκδήλωση, το πάρτυ, την βάφτιση ή τον γάμο σας;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!



Copyright 2024 Oggi – Officina Gelato Gusto Italiano – Design by GROW Agency